Trial for vintage

Assalamualaikum
Lama aku tak updet entri. Ni pun aku updet nak tampal gambar je. Tengok je la gambar-gambar yang aku ambil guna stand camera. Haha..oleh kerana aku pun nak masuk jadi model perasan, aku letak kamera tu kat stand je. Berikut adalah percubaan aku edit gambar jadi ala2 vintage.

Aku budak baru belajar~lalalala..










Sekian, itu saja yang sempat aku edit. Malas~ haha

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Trial for vintage ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Tuesday, June 21, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1kesan cakar: di postingan Trial for vintage