Outing and shooting around KK

Assalamualaikum..
Tiada idea pun sebenarnya nak buat entri apsal apa. Saja ja nak tambah entri. Hari ni kan cuti, so aku pun cuti la juga macam lagu brono mars - the lazy song. mandi pun belum lagi ni..haha. Tupun nak bagitau ke? ceh..

Aku plan nak outing sorang-sorang take picture kat serata KK ni. Layan sengsorang. Kadang-kadang best juga sorang-sorang ni tau. Especially at time like this. Boleh release tension. Ambil gmbar alam, bangunan, dan juga gelagat manusia. Bukan aku tak nak ajak member, tapi member semuanya ada hal. Ada yang pergi kenduri kawin. Ada yang kerja. Ada yang dengan alasan tiada duit. Ada yang ketiadaan kenderaan. Tengok macam aku, rilek je pun walaupun pokai boleh je out kan. Biar papa yang penting happy..haha

Tak sabar rasanya aku nak keluar shoot2 ni. Dah lama tau aku tak buat benda ni. Sebelum ni kamera aku tu  adik aku pakai. Sebulan kat kampung. Baru je minggu lepas aku rampas balik dari dia. ceh! Make me missing my DSLR je. Tapi kan, kamera aku ni ada satu je lens. Yang standard punya. Aku tak mampu nak beli lens baru yang lagi power. Takpe la, next time kot. Lagipun minat aku ni take picture of people and nature. So, tak kisah sangat la tentang lens tu. Lagipun aku ni kan masih lagi amatur. Belasah je la!

Nak get ready to go out ni. Nanti aku upload gambar yang aku shoot tu ye. Bye~




Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Outing and shooting around KK ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Friday, May 27, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1kesan cakar: di postingan Outing and shooting around KK
 

1 kesan cakar:

sha said... | May 28, 2011 at 7:55 AM

Bestnya ada kamera, boleh jalan2 dan shoot.