Teringat kat awek lama

Assalamualaikum..
Besok dah nak puasa. Aku suka puasa. Puasa pun suka aku. Kami suka sama suka. Tapi kami tak jadi couple. Sebab aku malas pergi terawih. Oleh itu, this puasa i hope my terawih akan bertambah la bilangannya. Sekurang-kurangnya adalah dalam seminggu. Yup! aku tau memang seminggu tak cukup tapi FYI, tahun lepas aku pergi terawih sekali je. diulang, sekali sahaja! So, harap-harap kali ni ada peningkatan.

Tapi bukan ini kekasih lama yang aku ingin ceritakan. Kekasih lama aku ni rasanya semua orang kenal punya la. Yup! Kami saling mencintai. Jangan jeles okay..huahuahua..dreaming is not a crime..kenapa dreaming? sebab memang dalam dream je la kami couple. MEGAN FOX hanya wujud sebagai kekasih aku dalam mimpi..owh nooOOO!!! Pasal tuh aku suka tidur. Aku nak jumpa dengan MEGAN FOX, my luv. Selalu je merindukan dia. Owh madu lebah ku..

Dah lama tak dengar khabar berita c MEGAN FOX ni memulakan penggambaran. Dimanakah dia? Takkan la dia dah angau sangat kat aku kan. Tak mungkin la. I have my own life juga kan, takkan la nak kepit je dengan dia. huh! Tapi aku tak kesah la. Nak kepit, kepit la sampai tak boleh lepas. MEGAN FOX punya pasal, semua boleh. huahuahua..Kadang-kadang tuh sakit hati juga la bila tengok dia berlakon, lebih-lebih lagi bila dengan watak lelaki yang macam shit (in other word, HOT)..cium sana, raba sini..agak-agak la wei..awek aku tu..heishh!!

Akhirnya terlepas juga kerinduan aku setelah tengok video clip ni Eminem feat Rihanna - Love the way you lie. Dalam klip video ni, my luv dengan ntah mat rempit mana duk gaduh + scene lovey dovey yang aku pun tak faham sangat hapa-hapa..yang penting aku nak tengok my lover je..tapi lagu ni pun best! (Dah nak puasa pun buat entri macam ni, ish3)..hah! enjoy!



*sila abaikan entri ini, kelakuaan diluar tabii.

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Teringat kat awek lama ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Monday, August 9, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 6 komentar: di postingan Teringat kat awek lama
 

6 kesan cakar:

zikeryhassan said... | August 9, 2010 at 10:42 PM

aku suka lagu tu. tapi takde la melakukan kegiatan luar tabii. hehe

Sylangster Pressure said... | August 9, 2010 at 11:05 PM

hahaha..
ni sume salah megan fox!!
kehkehkeh

MahaMahu said... | August 10, 2010 at 1:16 AM

Jng lah yg lepas tu biar lah lepas yg akan dtg kita fikir sebagai panduan agak tak berulangkan...

Sylangster Pressure said... | August 10, 2010 at 1:39 AM

tengs mahamahu..jom terawih sm2 mlm ni..hehe

FCUTEAM said... | August 10, 2010 at 5:51 PM

haha.. aiz tak kacau megaan fox.. tapi bro jangan kacau wonder girl k.. haha ^__^




Aiz latest entry
Jom tengok video aiz beatbox (Music Gune mulut)

Sylangster Pressure said... | August 10, 2010 at 5:54 PM

okay bro..
aku tak kan kacau wonder girl smpi mati..ha3..
megan fox tetap d hati (tp ms pose ni letak jauh2 sikit dr hati)..hehehe..