Tekken dan aku

Assalamualaikum..
Kepada para sahabat maya, diharap kalian sihat walafiat. Maaf sebab lama tak online. Aku balik kampung. Kat kampung line se'slow' kekayaan aku..hehe..se'slow siput baby..hua3..baru je ni balik ke KK..penat giler..penat tido kat kete. Ye! aku malas nak drive kalau my dad ada. Nak jadi manjalara kejap..hehe..kali ni aku nak ceritakan sinopsis tuk minggu lepas, masa aku tak dapat online..

Aku balik kampung hari jumaat tuh. Parents aku yang amik. Manja kan aku?? yaikss!! hahaha..tak kan pasal tuh pun korang nak tuduh aku nih manja..aku malas nak naik bas..menyusahkan diri aku..so, aku nak susahkan parents aku..lagi senang..kan? kan? hehehe..aku baik pe..Aku sengaja balik rumah kali ni sebab aku ada plan hari Sabtu tuh..aku nak keluar tengok movie dan merayau kat KK..so, plan aku ialah:

- balik kampung.
- melawat keluarga (poyo).
- curik kereta bawa pergi jalan-jalan.

Dan misi aku berjaya!! huahuahua..Hari Sabtu tuh aku pergi tengok Tekken. Besh giler!! Rasa macam nak tengok tuk kali kedua. So, sekarang ni aku tengah kodek-kodek blog encik DC tuk curik cite tekken tuh..Dvdrip. Maaf encik DC..hehe..Masa tengok encik Jin Kazama tuh, sekali lagi timbul penyakit kekal aku iaitu jeles. Aku jeles tengok rambut dia. Dulu kala zaman kegemilangan aku, aku pernah ada rambut sedemikian. Oleh itu, dengan serta merta aku jeling-jeling encik Jin..nasib baik dia tak perasan aku jeling dia. Kalau tak, tak tahu lah apa jadi. Kalau dia nak belasah pun belum tentu lagi aku kalah wei..agak-agak la..(dah memang konfem la aku kalah)..hehe

So aku nak pos gambar encik Jin Kazama kat sini. Nama macam China, Jon Foo, tapi muka lebih kurang macam muka orang Thai..malas aku nak google encik Jon Foo punya profile sebab aku memang pemalas..Harap maklum.

Lagi satu tentang encik Jin Kazama nih yang aku sangat jeles ialah body dia. Betul-betul la bikin gua panas! panasss!! body macam tuh pun wujud ke? aishh!! Ketul-ketul macam taik kambing (ayat jeles)..nasib baik la muka dia tuh tak hensem, aku lagi hensem (ayat sangat jeles, dan poyo)..hahaha..nanti aku nak jadi macam tuh la juga..pelakon macam tuh..korang rasa aku layak ke?? hahaha..dah! dah! tak yah la jawab..biar aku jawab sendiri..Layak pe..(ayat tak sedar diri)..huahuahua..So aku uplod gambar half naked dia yang tutup aurat sikit supaya gadis-gadis kat blog aku nih tak cair. Nanti 'Follower' aku jadi kurang pula..hua3..

Penyakit jeles aku nih dah semakin kronik. Oleh itu aku wat keputusan untuk bersyukur dengan apa yang ada. Alhamdulillah
..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..tik..tok..aku jeles balik..damn!! hahahaha..

Dalam beberapa hari nih kemungkinan besar aku akan semakin susah nak online. Tapi tengoklah macam mana. Tu pun ikut keputusan syarikat DiGi. Sepatah dua kata untuk syarikat DiGi : Tolong panjangkan tempoh hukuman aku. plish3x..duit takde..takde duit..bagi aku duit then aku bayar la..macam?? hehe..(tau guna je tapi tak tau nak bayar)..

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Tekken dan aku ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Sunday, August 8, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Tekken dan aku
 

2 kesan cakar:

z o u l said... | August 8, 2010 at 7:12 AM

aku pon suke cite ni
tp x tgk kat pgung
download je
hahahaha..
tapi aku x cukup puas dgn adegan fight2 tu..light2 je

Sylangster Pressure said... | August 9, 2010 at 7:17 PM

adegan blsh mmbelasah kurang memuaskan sikit..tapi bes la juga..
byk style cambes..