Kisah rambut baru..

Ni gambar aku masa kat ofis tadi..sempat lagi kan amik gambar..lol~~

kisah pertama:
baru je dalam beberapa jam selepas aku gunting rambut. so aku balik la ke umah unc n aunt aku memandangkan weekdays dh nk mula. sok keje!! arghh!! mls aku nk pegi..tp pe bole wat la..bertahan tuk 3 bulan g..huhu..ok, kisah rmbt aku ni bile aku turun dr kete..nmpk la kat jiran umah aunt aku..so aku senyum la kat aunt tu..n die pn snyum..sume pn mcm perkara yg biasa berlaku la..evryday pn mcm tuh..ye la kn aku ni bukannye peramah pn..then aku terdengar satu conversation between my aunt n aunt neighbour tu:
~~~~~~~~my aunt: hi..

~~~~~~~~neigh aunt: hi too..hehe..wuts up?

~~~~~~~~my aunt: ....................bla.....................bla....................bla....(xtaw cite pew)

~~~~~~~~neigh aunt: owh!.............bla............bla.................bla.........adik c Wan yg llaki td tu dh balik kew? mcm kembar kn muka dorg..

~~~~~~~~my aunt: mmm?? adik pmpn dia ka? bukan lelaki tuh..(my aunt ingatkn aunt neigh mksdkan tu adik prmpuan aku, ye la kn juz 2 of us siblings)..

~~~~~~~~neigh aunt: alaa..yg td tu la..yg rmbut pacak2(berdiri2) tu..putih dr c Wan..

~~~~~~~~my aunt: lol..tu c Wan la BHA tu..lol..he cut his hair..

~~~~~~~~neigh aunt: laaa ye ke?...hahaha..beza la muka dia..lol...

kisah kedua:
 keesokan harinya aku pn pegila keje..mcm bese..naik bas..rutin harian..bese2  jew..ordinary..then aku masuk la ke tmpt keje..sblm masuk tu, smpt g tabik kat staf2 yg tgh brekfes kat tepi medai mkn tu..bese jew..
then aku melangkah masuk ke pintu..pintu khas tuk staf je sbb mase tuh kn bank belum buka g..dgn rasa yg biasa sj aku pn buka pintu n masuk..nmpk kat pak guard..tabik lg..mcm bese..then, yg luar biasa pn terjadi..pak guard tu dtg kat aku then ckp mcm ni:
~~~~~~~~~pak guard: encik, bank belum bukak g..

~~~~~~~~~aku: blurrr + blank...then baru aku tersedar yg rupanya pak guard tu x cam aku..hahahaha..

mmg lawak giler la ms tuh..nsb baik je pak guard tu smpt cover2, cpt gak la die cam aku..kalo x, dh lame aku kencheng die...hehehehe..

kisah ketiga:

 ni mase aku kat ofis..almost all of the staf komen rmbut aku..tp komen tu boleh d kategorikan kpd 2 cabang iaitu:
~~~~~~~~~makcik2 n kakak2: nape potong? alaaaa..dh x korea la mcm ni..dh kurang cute..kakak@makcik lg suke Wan rmbut pnjg..

~~~~~~~~~abg2 n pakcik2: wei ko tiru rmbt org afrika kew? rmbt ade stripes, ni bukan keje bank dh ni..ni mcm keje night club je ni.. tp xpe, muke ko ni ape2 style je pn bole kecuali botak.. potong kat ne ek? hehe..

haaaa..ni baru sehari..belum lagi setahun rmbt mcm ni..msti ade byk g komen2 kn..tp layan je la..

ni aku sertakan gambar rambut aku kiri kana bersama stripesnye..
(sori la seksi sikit..malas aku nk pakai baju..hehe)


Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kisah rambut baru.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Monday, July 5, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Kisah rambut baru..
 

2 kesan cakar:

nini said... | May 16, 2011 at 11:36 AM

uina...muka garang...p ati jambu kan =P
Smart rambut...jelez....~~~

Sylangster Pressure said... | May 16, 2011 at 8:44 PM

@nini

nape lak ckp mcm tu? nak bg aku naik angin ke? (masih mampu bertanya)