The celebrations continues..

Aku masih belum puas! yup..baru tau ke yang aku ni korean freak..ha ha..sape suh lagu dorang besh2..kalo tak, malas aku nak layan..hehe..

Big bang ft 2ne1 - Lollipop


Big bang - Lollipop 2


Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel The celebrations continues.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Sunday, July 25, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan The celebrations continues..
 

2 kesan cakar:

FCUTEAM said... | July 26, 2010 at 9:30 PM

haha.. same ah.. aku minat lolipop gak.. syok tengok muke gadis gadis howt tuuh.. haha ^__^


Aiz latest entry
Unbelievailable.. haha..Sporting mama buat iklan video khas untuk anaknye

Sylangster Pressure said... | July 26, 2010 at 10:18 PM

Aiz minat korean song juga la ni kan..bagush3x..aku ni korean freak ni..hehehe..

dgr r lagu tiara tu pula..entri yg sblm ni..tu lg besh! lg howttt!!