Berputiknya..

Sekarang ni aku on9 kat ofis..boleh je..sebab aku dengan muka tak malu, bawa laptop datang ofis..dah tu, on9 je keje aku..pasang radio Hitz.fm kuat-kuat..gini ke budak praktikal? tapi apa yang penting? aku melaksanakan tugas aku dulu sebelum aku buat macam ofis ni bapa aku yang punya..ni masa takde keje la ni..kalo tak, tak dapat la aku nak on9 je memanjang..tapi, ada la juga sambil mnyelam tuh minum air..sambil buat keje, aku main FB..hehehe..

Ni aku nak bagitahu sesuatu..haaaa...baru je dua hari yang lepas aku ada war-warkan tentang plan aku nak mengorat anak orang kan?..seorang pelajar jururawat..haaaaa..beritanya ialah, aku berjaya mendapatkan nombor telefon dia..yey!! semalam aku dah sebok chat dengan dia guna SMS..ngam lagi yang dia tuh sorang yang masih lagi seorang..hahahaha..maksudnya single la..ngam betol! aku pun teroskan la dengan plan aku nak ngorat dia ni..and wat masa ni alhamdulillah la setiap SMS aku tuh mendapat sambutan yang menggalakkan..she's really my type!!..hehe..nanti bila dah 'jadik' aku akan upload gambar dia untuk tontonan umum..hahaha..

tapi ada beberapa masalah la..kami ni berlainan agama..tapi takpa, wat masa ni aku nak kenal-kenal dulu dengan dia..bila dah masuk tahap serius dimasa-masa akan datang, barulah fikir pasal tu kan..huhu..neway, wish me luck la..

aku nak stori sikit la mula-mula aku jumpa dia.,.latar tempat kat restoran di bawah ofis aku, tempat yang aku biasa pergi lunch..dia pun sama...latar masa pula masa lunch..aku jumpa dia yang mula-mula tu takde la tertarik sangat..tapi bila aku teliti betul-betul, macam terpikat la pula dengan dia ni..aku pun apa lagi la, tros suh sorang kawan baru aku yang jadi waiter kat situ to ask her phone num..(sori, aku memang penakut kalo bab-bab macam ni)..tak kesa la korang nak cakap apa..sambung cerita..sebenarnya plan aku nak belanja dak tu makan then aku bagi la nombor aku kat dia..macho la sikit..tapi kawan aku c waiter ni pula tak faham pe yang aku maksudkan..tetiba je die pergi kat dak tu and tros minta phone num..huhu..terkesima la juga..begegar lutut aku..huhu

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Berputiknya.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Wednesday, July 21, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan Berputiknya..