stalking...kehkehkeh..

wow!! tajuk mmg de bomm!!! hehehehe..haaa..baru rasa mcm free sikit..pas aku pengsan dr mgrb td smpi la kol 10pm..mmg mcm hangover da..kehkehkeh...nape pengsan (tido)?? nti aku cite k..huhu..skrg ni aku nk berjage smpi ke pagi..2.30 ni ade match Argentine vs Mexico!! yuhuuu!! suke2...kehkehkeh..biarpn penat, aku tetap akan sokong gak argentine, my second country..wah! da ade dua nationality..pndi2 je..suh Messi convert masuk Malaysia la..hehe..

ok2..based on the topic..huhu..topic mmg mcm shit! wat malu aku je..ni sume salah jari la ni..(masih dgn tabiat mnyalahkan org lain)..hua3..stalking..aku stalking? sape la yg bertuah sgt kene stalk tu..intip sama dia..jd ejen perisik sat..hehe..

hahahahaha..xde la..as u already know, aku ni kn pemalu, sopan n berdedikasi (xde kaitan)..hehe..xde la stalk sape2..cume aku skrg ni ade follow blog org2 tertentu yg aku x knl pn..mereka2 ni berjaya menambat ati aku tuk membaca blog mereka..wow! sgt ramai...gune word 'mereka' tuuu..hahaha..xde la ramai sgt..setakat ni 2 3 org je..tp knp lak stalk?? sebabnye.............aku follow folo dorg ni privately..kn aku dh ckp yg aku ni pemalu..tp skrg ni aku mcm dh x kesa la..nk bace blog aku, bace je la..x larang pn..tp x suruh..kalo dlm hukum islam, aku label sebagai 'HARUS"..hehe..memandai je..

org2 tu berjaye menambat n memukat serta memanciang ati aku kerana i like to read their honesty, rase mcm honest la..n i like the great pictures of them..ye la, pakai kamera mahal..main tipuuu!! cet! n untuk lebih terang n nyata, sebabnya ialah aku jeles! kehkehkeh..jarang nk dgr aku ngaku jeles..bertuahla wat sesape yg terdengarnye..hua3..jeles kat life dorg, pictures, n quite everything la..sensitivity dorg pn aku jeles..(ye la kn, aku ni bukannye sensitif pn)..nk bljr jadi sensitif..maybe dgn care tu boleh wat aku jd lebey baik..setuju ke x kalo aku nk jd baik??? hehehe..msti la setuju..ari2 je korg kene blsh + kutuk + sumpah seranah ole aku kn..bad boi betol! patut la x kene suke..aweks pn lari..hua3..

mulai hari ini, aku akan sentiasa menstalking (dimelayukan) blog2 terpilih tersebut..n aku akan sentiasa memview blog sape2 yg aku rase best..hehe..ko x knl aku, tp aku knl ko! wow! gnz! thriller betol! hehehe..beware of me, the great invisible stalker!! hua3..

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel stalking...kehkehkeh.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Sunday, June 27, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan stalking...kehkehkeh..
 

0 kesan cakar: