selalulalunya..

selalunya aku ni malas nk update blog tp mlm ni rase mcm rajin lak..hehe..bosan la..xde keje nk wat..blogging je la..kalo selalunya aku ni once a week je update..tu pn satu entry je..huhu..aku mmg x malas..hua3..

aku tggu match Argentina vs Mexico ni..ms tggu tu ade gak la aku update blog ni..tp x sangke lak smpi 3 entry (yg ni masuk yg ketiga)..huhu..tp..aku x taw nak taip ape dh..kosong..blank..tp x ngantuk..aiyoooo..nk taip pe ek?haaa..ok2..aku cite sal bnde yg selalu aku wat mase praktikal ni la k..

selalunya aku bgn awal, sebab aku mesti siap awal, sebab aku mesti tggu bas awal, sebab aku mesti dtg ofis awal, sebab aku kn dak praktikal..mesti tnjuk baik..prestasi terbaik..hehe..hipokrit is me..wow! pngakuan gnz..aku pedulik ape..hua3..

kat ofis, selalunya keje aku juz mengira n all, kalo nk taw lebih lnjut, bace la buku log aku..kehkehkeh..byk gak la yg aku wat..org2 ofis ni sume sukaning (supporting yg dimelayukan dan disalah ertikan sebagai sporting)..hehehe..besh la juga..tp yg x beshnye..aku selalu je mngantuk..kn duk kat ekon..mmg mate tu selalu je kuyu, lemah longlai..byk betol setan duk gayut2 kat mate aku mase tuh..hehe..lebih2 lagi mase demam bola ni..x cukop tido..nasib baik aku ade solution, gunela L'OREAL MEN EXPERT: Hydra Energetic eyes..



yg mnghilangkan lingkaran hitam kat mate..juge eyebag..hilang tros x mngire jenama bag tersebut..(iklan kejap)..tp bnde ni ternyata berkesan..cubalah! hehehe..

huh! x lame g match tu dh nk mule..so..sampai di sini je la coretan aku..kalo aku rajin, nti sok kite jupe g..kalo x, nex week la jwbnye..hehehe..k, so long and good night!! oyasuni minna!

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel selalulalunya.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Sunday, June 27, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 1kesan cakar: di postingan selalulalunya..
 

1 kesan cakar:

sha my heart said... | June 10, 2011 at 9:46 AM

ooo..

bagus jugak ya facial cleanser tu.. mujarab. hehe~