penat yang menggembirakan..

semalam dan hari ni mmg memenatkan..kalo tambah campur plus kilometer perjalanan aku bole la dlm 400km lebey in two days la, return..huhu..ulang alik kk..walaupun penat tp berbaloi n sangat la hepi..sntiasa senyum n ketawa..

semalam aku kuar kk jupe ngan kwn2 aku yg bole d jumpa la..kmi mmg dh lm dh plan, ms kat FB slalu bncg n jupe n kebetulan smlm adalah ms yg paling sesuai...kmi yg mmg nk jupa ni ada empat org..aku, aini, along n anis..kmi plan nk p hot.fm big jam tp hujan so x jd la nk p..mula2 tu kmi 3 je, aku anis n aini..kmi tggu along dtg, dia baru jak balik keja kol 2..so smntara mnunggu tu kmi p la mkn n karoke sat..pastu tba2 plak rasa dahaga pas karoke tu..so we decide to go to the YOYO, beli ice blend..hehe..

ms tggu tu, terserempak pula dgn c nida, kwn kmi gak..dia dh keja sbgai penolong pegawai (tp x taw apa) kat muis (majlis agama islam sabah)..dia dtg kk kejap2 jak ms kelas sebab dia amik PJJ tuk degree (x ingt apa)..hehe..ole krn pnt mnunggu c along, dia ajak lepak kat secret recipe(SR)..fuyooo..mnyesal aku mkn td..kalo x bole melahap puas2..

ms otw nk p SR tu kebetulan plak c along ni dh smpi..so kmi tggu jak la dia, p sm2..haa..ms kat SR tu mmg kecoh dgn suara kmi..x thn dgn karenah dak2 ni..langsung x kave ayu...hehe..tp pasal tu la dorg best..sorg satu order a piece of cake..order cake yg berlainan..knp? sebab nk rasa byk2 kek..hahaha..nmpk sgt la jrg2 je masuk SR..

pastu kami balik..aku hntar dorg..ms hntr c along tu smpt g sesat..tp nsb bek la smpi gak ostel dia..pas along, hntr aini, pastu nida n las skali anis...pas hntr anis tu aku sorg2 jak balik umah in 50km lg..aiyooo..dh la pnt + mngantuk..mmg mncabar..so aku decide tu lumba haram supaya x bosan n x sleepy..zooOoOOOMMMmmm!!yey! nsb bek ade gak nk lyn aku lumba haram..kenari merah..kehkehkeh..

td kuar g smbt mothers day kat kk..tp most of the time teman my mom shopping for her dinner at Sutera Harbour Hotel this wednesday..n ms tu pn aku akn jd driver gak...ish3..amat bosan..xtaw nk lepak mn..dh la xde mmber..cet!

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel penat yang menggembirakan.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Sunday, May 9, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan penat yang menggembirakan..
 

0 kesan cakar: