kisah seorang driver paksaan...

pada suatu masa dahulu, tinggallah seorang jejaka yg sgt rupawan, dermawan, hartawan, pelawan (pelawan??)...hahahha..ok enough with the nonsense..hahahaha..inilah kisah aku sebagai driver atau nma siantifik (scientific)nya pemandu kenderaan berlesen D..hehe..

ms cuti ni aku mmg susah sgt nk duk diam2 kat umah..slalu je kuar to KK, or at least ulang alik to my little Beaufort town..my task is sending my sis to tuition, to school, sending my mom to work at the hospital..dlm sehari tu kdg2 6 kali ulang alik for those purpose..mmg driver yg berjaya..tp xde gaji...cet!! sgt pnt...

semalam my mom n 2 of her friends ask me to send them to the Sutra Harbour Hotel(5 star hotel in KK) for their dinner..aku pn terpaksa la hntr dorg..terpaksa!hehe..mls taw..pnt..tp hntr je la nti merajuk plak my org tua tu..mula2 tu plannya mcm ni; im sending them to the hotel then ill wait for them anywhere until finish..WTH?? but then sum1 from Sony center kk called me, telling me to sign an agreement (to have a new mp3, ill explain letter la)..n that place operates at office hour..so i must be there before 4.30pm..i tell my mom n they agree to follow me early n we decide to move on 2pm..

oleh krn awl sgt, so i send all the datinszz pegi ke rumah my cousin to change n make-up n all the things needed for the dinner..then i called aini n ontoy, bring them out for dinner..hehe..dinner kecik2 je..ktorg kuar ke Pantai Tanjung Aru, mkn sana..mmg best..dh lm x kuar n jupe especially c ontoy..pas mkn tu aku hntr la c ontoy balik to UMS..die ade program soknye..dlm kol 10.30 smpi kat bilik die..tpkse balik awal coz pas kol 11 dh xleh masuk..(bek lg UK UUM)..hahaha..x sngke aku puji UK UUM..

pastu aku pegi amik the datinzz..smentara tggu dorg kuar, aku n aini smpt g parking kat dpn2 tu jap, pegi bergambar..mmg mcm org gile..hahaha..dh la parking kat red carpet, nsb bek je x kene clamp..hahahaha..pastu balik hntr aini n go home..otw nk balik tu aku mngntuk, nk suh my mom gnti drive but die dh dlm mmpi dh..ish3..xleh hrp tol..haha..aku pn wat strategi baru..racing!! yey!! ms2 mcm ni la bes racing..xde org nk bising2..hehe..aku bw slow je la biarpun race, dlm 120km/j je..sbb ms tu hujan..tp menang gak..lwn ngan myvi...hehe..gile kn aku!!hahahaha...

arrive home at 12.30am..mmg penat..mndi, jama' n smpt g tgk cite kat laptop..hehe..pastu tidooo..habis cite..

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel kisah seorang driver paksaan... ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Wednesday, May 12, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan kisah seorang driver paksaan...
 

0 kesan cakar: