is it the right time to show off?hehe..

huhu..for your information, blog aku ni sbnrnya masih private lg..cuma sorg je yg tahu pasal blog ni, tu pn sal dia terjumpa..mmg nsb dia la tu..i made this just for fun and at the same time blh mngisi masa lapang..n isi2 yg ada kat blog ni sbnrnya boleh memalukan aku kalo tersebar kat makhluk yg durjana, thats why la aku masih belum pasti lg bila nk wat blog ni official even if i never intend to make it though..

semua..mm...hmpir semua pos aku kat blog ni tidak diketahui oleh sesiapa, n aku x pernah pn mahu sesiapa tahu siapa aku sebab selama ni aku bersembunyi dlm diri aku yg lain...HIPOKRIT would be the best word to describe about me..nobody like a hipokrit person but i like myself..i like it no matter how bad it would turn to..but i hope x la jd bad kn..

and now im considering to let another one person to intervent (ayat jahat) my life..hehe..

and that lucky (lucky ke??ha3) person is reading this blog right now..stop!! yes, u r..huhu

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel is it the right time to show off?hehe.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Friday, May 7, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan is it the right time to show off?hehe..
 

0 kesan cakar: