im ready to fall..again..

scene movie titanic

hehe..u jump i jump..kehkehkeh..sgt romantik la konon2..hahahaha..tajuk mmg gempak tp isinya bakal mengecewakan anda..hahahaha..xde la gempaq..sj2 je nk wat suprise..

the truth is, i am totally, 100% ready to fall in love again..its just i still cant find the right one yet..all this time, ku tutup pintu hati because i need sometime to patch, gam balik hati aku yg pecah tu (ati kaca, hahahaha) after the last relationship ends..n then i am just an ordinary guy with no one to care and love..

but now, i am officially declare that i am ready to be in this lovy dovy situation again..hehe..i just need to find the right one to be my girl..to receive my love and care..wah!! sgt geli-geli mcm mat bunga plak..kahkahkah..hope that ill meet someone who will care, baik, jujur, n x lupa menepati my taste la..hehe..aku ni cerewet gak, memilih sgt..so, doakn la aku ye..luv u too for dat! hehe..

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel im ready to fall..again.. ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Thursday, May 13, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan im ready to fall..again..
 

0 kesan cakar: