aku bukan perampas!!

huhu..A.K.U.B.U.K.A.N.P.E.R.A.M.P.A.S.!.!. ini kisah benar tntg hidup aku..mlm ni aku nk rewind balik memori hidup aku yg sedih2 dulu..walaupun aku ni nmpk je mcm hepi go lucky tp aku ade gak mnyimpan kisah sedih sepanjang hidup aku..

mode: sedih        :(

kisahnya mcm ni..aku merupakan sorg yg sgt la baik..hehe..baik la sgt! bese2 je..but im in the category of good boy la kat skul dlu..sorg pljr hrpn, slalu jd pngws, ramai kawan and all la..so, kalo org mcm aku ni msti ada peminat kn..hehe..yey!! peminat..aku mmg suka diminati..huh??(pngakuan org gila)..hahaha..ok2, back to the topic..

cinta monyet aku berakhir pd tingkatan 4..knp dnamakn cinta monyet??maybe sebab aku masih kanak2 lg ms tu n luv is just a game at that time for both of us (me and my lover at that time)..cinta mnyt aku ni sebenarnya pencetus kpd title aku sbgai 'perampas' oleh org ramai..(ramai ke??hehe)..gini kisahnya..ada sorg mmber aku ni minat kat awek tu (masa form 2)..die usya la awek tu, n awek tu pn lyn jela mamat ni..a year past but this relationship still terapung2, dorg just mcm kawan tp mesra..no further relationship..and one day..this girl pye kwn wat gosip about me n her..[bcoz they dun like the boy (the other boy)] so they push me on this situation..ntah la nape aku yg dorg letak..mls nk cite pnjg2, this girl syok plak kat aku btol2..aku pn lyn je smpi la kami kapel..n bcoz of that, aku dtuduh merampas girl my member tu..ni cite pertama..

cite kedua, i move to a new school n meet new friends..jupe la dgn sorg gadis n jejaka..i meet the girl first then the boy..and we become very close like families..then those two jd kapel plak..lovy dovy..aku ok je since i dun have any feeling to the girl, she's just a friend to me..but one day, this boy avoid me..dh xnk kwn dh dgn aku..muke msm je bile jupe aku..bila aku tya, dia mngelak..mmg mcm shit la ms tu..ole krn aku ni pn x baik sgt, mls nk lyn, aku pn wat la pe yg die wat..n bermulalah perang dingin antara kami yg aku xtaw pn apa pnyebabnya..tp aku n the girl still good friend till now..perang dingin tu berakhir setelah dua tahun kejadian tu berlaku..n smpi ms tu aku masih xtaw pnyebabnya..baru2 ni je baru aku taw pnyebab perang dingin tu ialah, dia x suka, dia jeles aku rapat with his girl, n dia anggp aku ni mcm nk merampas kekasih dia..mmg terkilan gak la bila dpt taw crita tu tp aku pndm je sbb skrg ni kmi dh ok cuma x serapat dulu..

kisah ketiga is with my first love..yg aku baru je clash baru2 ni..huhu..x sedey pn..hahahahaha..ok, citenye mcm ni..ms form 4, aku mmg syok kat die ni..saat prkenalan kami ialah ms kat kelas, membe aku kenen2kn kat die..aku terlepas ckp yg aku suke tgk die..mule la dak2 ni wat gosip..ole krn dh terlanjur, aku pn mnta la no.fon dia n bermulalah my first love story..tu ms form 4..ms awal2 form 5 tu, kmi gaduh..aku x kontek dgn die dlm stngh tahun..then aku rujuk balik..hehe..bese la ms budak2 dulu..n during that period is the time when she already layan someone..layan sms, koling2 n all that stuff..aku langsung x taw until one day in form 6 one of my fellow accused me as a perampas..i ask him y he said that..then die bgtaw la sume story about that girl with another guy..mmg shock gile ms tu..x sngke taw..n lebih mnyakitkn ati is when aku plak yg kene tuduh perampas..ish3..x patot!!nk terkejut lagi, the boy is my bestfriend..tp kmi still act like dun know about anything n still friend..until one day i ask the girl to choose..n she chose me..but the word 'bestfriend' lost to nowhere since then..and aku dituduh oleh semua rakan2..y?ntah la..selama beberapa tahun hbngn kmi x direstui n aku dipulaukn..sedey taw ms tu..thats y la aku ramai kawan2 yg junior..dorg je yg baik ngan aku ms tu..mmg thankful kat dorg..

the damn perampas story yg last ni baru2 je berlaku..ms awal tahun ni..story sm je dgn cite kedua..mls aku nk taip details tp in this case aku mmg sgt sakit ati sebab the boy said that aku ni perampas, aku berkawan dgn dia sebab nk merampas, n dia x penah pn anggap aku sbgai kwn..aiyoo..all this time aku ikhlas (aku jht tp aku iklas berkawan)..bestfriend dh jd mcm setakat kenal je..sedey taw tp aku wat2 je la hepi..i told this story to my rumet once before but he keep on saying and joking about it..'rumet perampas' mmg ayat kegemaran die..sakit ati tp aku wat bodo je la..mls nk lyn rumet aku..nti xde org nk jd rumet aku g..huhu..

end of the story..sebenarnya aku x penah pun ada niat nk merampas sesiapa..im happy if my friend is happy..the conclusion is A.K.U.B.U.K.A.N.P.E.R.A.M.P.A.S.!.!.

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel aku bukan perampas!! ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Thursday, May 13, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan aku bukan perampas!!
 

0 kesan cakar: