Alone is my only best friend

Argghhh!! It all happening in the time where it shouldn’t be..and im very piss right now..truly, deeply pissed!!  Damn!!!

Ahad ni (30 mei 2010), merangkap hari esok, aku dah plan nk kuar with all of my friends..plan aku tu a week before g..aku dh plan siap2, nk ajak sape, nk naik pe, nk g mane, nk watpe n all..but then it vanish just like that (going to vanish, still not happening)..plan aku tu sume x jadi kerana..kerana..ok ill give it in details:
  • 1)      Mula2 tu aku plan nk kuar with my friends yg already kat KK (tmpt dituju)..aku nk gune keta my mum. N aku dh bgtaw siap2, but then sumthing occur at my dad’s village and he got to hurriedly back to his hometown. Firstly, I dun mind because my mum said that he is going there by his car. But then it change. He use my mum's car. When I ask my mum, she said that he is going to return in three days (arrive in our house in Saturday)..but two days before, he said that he is going to come back tomorrow. Aiyooo..after all I planned..
  • 2) Oleh kerana my dad gune kete, aku pn bgtaw la friends yg nk tumpang aku..all of them disappointed. Aku bw la dorg menumpang naik bas je tp sume xnk..so aku dh xda kwn la nk p kk..but then aku teringat kat friends aku yg kat KK tu..aku tye r, dorg jd x kuar tp suddenly plak dorg ckp ade hal..mmg aku sakit ati..sakit ati sgt2..ms2 mcm ni plak dorg xnk kuar..ms2 aku dh desperate nk kuar mcm ni, xde kwn at all..huhu..
  • 3)      Aku pn mncari2 sape g yg aku bole ajak..then aku teringat kat junior2 aku ms kat skul dlu..aku sms la tye..n they agreed..dorg pn nk kuar..happy r akhirnye ade kwn gak kn..tp td when I ask them, ade byk alsn! Kat kg die ade knduri kawin la, xde duit la..mcm2! ade yg x bls msj g..bukan aku xnk kol..td aku dh kuar pekan nk topup tp system down skrg ni..shit! ms mcm ni plak nk down! Arghhh!!
  • 4)      Last choice, aku kol kazen aku..ask him to company me..aku ckp nk blnje tgk wyg, tros die agree nk ikot..perlu bg rasuah dlu baru nk ikut..ces! tp yg pntg ade kwn..td aku kol la tye mcm mn sok..tba2 lak die ckp xdpt kuar..knon die ade tetamu kat umah..arghhh!! last pye harapan pn wat hal gak..

Huhu..ole krn aku sgt sakit ati with all ‘things’ called beings, aku pn decide to go alone, naik bas je, n doing all plan aku tu sorg2..biar la org nk ckp pe..aku dh merajok!!hehe..mmg sgt sakit ati skrg ni..aku rasa mcm aku ni x pnting plak even as dorg pye friend..kalo alasan yg besar2an tu bole gak aku trima tp ni..hmm..maybe mmg aku ni x pntg kot..but I dun care anymore..alone is my ONLY best friend!

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Alone is my only best friend ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Saturday, May 29, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Alone is my only best friend
 

0 kesan cakar: