I am back!

Assalamualaikum, Im back guys!! haha.. walaupun mungkin tiada sesiapa yang menantiku..huhu.. anyway, I am back! Banyak sangat cerita yang nak diceritakan ni. Hampir dua tahun blog ini tidak dipedulikan. Sampai password pun aku dah lupa. Hari ini aku baru saja diberhentikan kerja dengan alasan, tidak melakukan tugasan yang diberikan. eh, kerja apa pun korang tak tau lagi kn.. haha.. nevermind, benda yang sudah terjadi biarkan berlalu. moving on.. aku tunggu kerja bulan dua ni. as a personal financing executive at a bank.. again?? bank?? yeah.. bank lagi. haha.. ada dua bank ni.. yang satu dah bagi keputusan, tinggal satu lagi ni.. mudah-mudahan dapat kedua-duanya. wish me luck guys, blog ni pun dah usang, tunggu la nanti aku tukang2 sikit.. lama tak buka ni banyak sangat dah perubahan. ok la, until we meet again ~

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel I am back! ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Monday, January 14, 2013. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 3 komentar: di postingan I am back!
 

3 kesan cakar:

sha my heart said... | January 15, 2013 at 7:02 AM

Hah! Really? U got fired?
Oh no!
Wei, aku turut bersimpati.. Aku tahu ko kerja apa. Jangan sesekali burukkan majikan ko walaupun dalam blog, ia akan bagi imej yang tak baik pada diri ko sendiri.

Rezeki ada di mana-mana. Yang penting, kita jangan berhenti berusaha.

Semoga ko dapat kerja yang lebih baik. Untunglah ko ada pengalaman, boleh minta kerja yang ko sebut di atas.

Welcome back to blog.

Jgn risau aku akan sokong ko. Sekali berkawan, selamanya kawan.

Aaron Salvatore said... | January 15, 2013 at 7:58 AM

mn ada aku burukkan majikan aku sha.. x terniat pn.. n keja yg ni ko xtau ni.. aku tau tu keja kat company apa yg ko tau tu.. tu lain tu kisah lm.. nti aku cer.. tggu episod seterusnya.. ni la ni tlmpau lama x updet blog.. byk yg ko xtau..haha

faizul fadzullah said... | January 15, 2013 at 5:19 PM

what? you back??!!!..YEYEYEYEYEYEYYY!!..ak tgh buat welcoming party sempena ko back to blogging tpi ko tak di jemput..wahahah..:)..anyway, wish you all the best! for your life and your career also..