Balik kampung, Sandakan

Assalamualaikum...
Lama aku menghilang. Balik kampung punya pasal. Tiada idea nak tulis apa. So, aku uplod je la gambar yang aku amik masa balik kampung tu ye.

Picture of the next handsome generation of my bloodline..hehe

Daniel
Iman
Efan

Ada ramai lagi budak-budak comel tapi aku tak sempat nak snap sorang-sorang. Nakal sangat, lari sana lari sini. 


 Yang di bawah ni pula gambar aku, my sis and my niece.



Ini pula gambar kawin sepupu aku. Sempat tangkap sikit saja. Ada lagi yang lain tapi malas nak edit. Her name is MONTEK. Her husband name, i forgot.hehe..







Next pula adalah himpunan gambar yang aku suka tengok. All of my family.




Midah

Appy

Most of the picture in here was taken not for professional photography purpose. Just for fun. 
Edited out by Laksamana sunan

p/s Anyone, please teach me how to make own copyright/signature to your picture without using photoshop. Teach me the easiest way to make it by a simple software. Or if you know any sites provide for this feature, please let me know. Sharing is caring~



Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Balik kampung, Sandakan ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Thursday, June 9, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 2 komentar: di postingan Balik kampung, Sandakan
 

2 kesan cakar:

sha said... | June 9, 2011 at 8:58 AM

best kan kalau dapat berkumpul ramai-ramai ni =)

Ko guna Photospace pun boleh.. tak ada? apa perisian edit gambar ko ada selain adobe Photoshop? Software yg biasa2 pun boleh edit jugak, kan kalau setakat nak masukkan text tu.

Kalau ko nak site, kena cari dulu la. Biasanya sekarang ni orang guna Photoscape. kalau Picasa tu berat sikit, nak load pun lambat.

encHIx laNDax said... | June 9, 2011 at 4:09 PM

wah...cantiknye orang sabah! ehem2..nak awek sabah satu! =)