Alone is my very best friend

Assalamualaikum..

I'm always left alone and what hurt the most is it happen when i'm in the middle of happiness.
WHY?

I dont know

I feel like i have no one to trust to.
I feel like everyone always cheat on me.
But..
Its only my imagination.

The truth is, i dont know

World
Feels like the world is against me.
I dont know what's wrong.
Im still left alone.

I need a hand.
Someone out there
Somewhere
Please hear my voice within

Im such a jerk
Not to anyone
But..To myself
I love myself but its not enough to be loved by someone,
Especially the one that i love

I dont know.
Love has so many different meaning
And i know its not the love to be a couple
Its a love..but different love

Im alone again.
I who have nothing
I who have no one
Thats what i think
And i know that was not the truth
But i like to think of it that way

Tonight im alone..



Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Alone is my very best friend ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Saturday, June 11, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 6 komentar: di postingan Alone is my very best friend
 

6 kesan cakar:

sha my heart said... | June 12, 2011 at 9:40 AM

Chill la, beb.
Aku kan ada, Sintokkian kan ada. Kawan-kawan ko kan ada.

teman tu terbaik. tak caya, meh klik sini:
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/06/teman-aku-kan-ada.html
yg ni, aku merapu ja--> http://sha-myheart.blogspot.com/2011/06/aku-rindu-pada-kau-la-sengal-dah-tahap.html

Sylangster Pressure said... | June 13, 2011 at 5:00 AM

mmg chill pn..haha..saje je wat kecoh kat sini..

sha my heart said... | June 13, 2011 at 8:17 AM

ye ke?
ala, ni kan blog ko, buat la apa pun.. express ur feeling. blog jugak sbg salah 1 tempat utk release tension.

klu ko rasa aku ni merimaskan, aku tak datang jenguk sini lagi. =)

Sylangster Pressure said... | June 13, 2011 at 8:39 AM

eh nape sentap? ade aku slh ckp ke?

sha my heart said... | June 13, 2011 at 9:19 AM

Eh, mana ada ko salah cakap.

Aku pun tak terasa apa-apa pun. Aku tak sensitif la.

Aku saja ja nak bagi ko peluang rasa bebas. kot2 la ko malu plak nak buat entri peribadi bila aku ada. Ceh, perasannya aku.. haha~

Aku faham, kdg2 kita rasa tak selesa bila ada org sibuk dlm hidup kita.

Chill la, aku ok ja. =)

sha my heart said... | June 23, 2011 at 11:42 PM

melawat lagi..