Panjang atau pendek

Assalamualaikum..
Entri kali ni pendek je sebab aku nak tanya pendapat korang. Korang rasa-rasa la kan, muka jenis macam aku ni lebih sesuai berambut panjang ke pendek? Di bawah adalah contoh-contoh rambut pendek dan penjang aku suatu ketika dulu. Sekarang ni rambut aku dah serabai tak terpotong sebab aku tak pasti nak panjangkan atau pendekkan rambut ni. Oleh itu, minta pendapat korang dengan me-reply entri aku ni dengan perkataan samada PANJANG atau PENDEK. Nak taip panjang-panjang pun boleh. Kalau dah terlanjur termasuk page aku ni, ringan-ringankan la tulang korang menyatakan pendapat ye.Terima kasih.

Panjang
Pendek
 Jangan korang cakap semua tak sesuai sudey..


Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Panjang atau pendek ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Thursday, May 5, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 14 komentar: di postingan Panjang atau pendek
 

14 kesan cakar:

t e m b u m e said... | May 5, 2011 at 5:43 AM

buat rambut macam masa mula2 aku kenal kau
^^,

dyLa aDiLa said... | May 5, 2011 at 6:27 AM

dua2 keadaan nmpak segak dan bergaya..
tpi pda pndangan sya, rmbut Sylangster Presssure (SP) y PENDEK nmpk lebih segak dan confident.. huhuhu
itu sekadar pndapat sahaja :)

syrupmasin said... | May 5, 2011 at 6:44 AM

pendek je lah..

zikeryhassan said... | May 5, 2011 at 7:49 AM

BOTAK!

fazae said... | May 5, 2011 at 8:02 AM

i like short :) smart and cool

huny bunny.. said... | May 5, 2011 at 11:52 AM

pendek nampak lagi kemas :)

crazycrispy said... | May 5, 2011 at 12:47 PM

pada aku lah kan...kau memang hensem lah...xkisah ber pendek ke ber panjang. janji ko jaga rambut kasi kemas..tu jer... tp antara banyak2 gambar yang ko post tu, aku lagi suka yang pendek first tu... ko nampak macho dude..
yang gmbr ranbut panjang tu aku xtau nak komen, sebab gambar tu macam banyak sgt, xtau nak tgk dr side mana..huhuhuu well, it's all on u...

Sylangster Pressure said... | May 6, 2011 at 8:26 PM

tengs kpd semua yg mmberikan pendapat..
skrg aku nk pegi gunting rmbt..
tengs many2!!!

Nora Valo said... | May 6, 2011 at 8:48 PM

Taeyang...

cikyuki said... | May 8, 2011 at 8:39 AM

awk . . pendek sesuai . . kemas skit ;)

nini said... | May 8, 2011 at 12:57 PM

ok nak gelak dulu..tapi jangan marah, tergelak aku tengok muka ko masa pakai kopiah ke...muka cam baik gila...sorry bukan gelak sebab ko pakai kopiah, sebab ko nye blog nama dia hati jampu pebenda ntah tu kan, sekali tgk, aik cam baik je...pastu gambar tu gerak2...ok baiklah....tapi smart la jugak kan...tetttt

cik kumbang said... | May 9, 2011 at 2:50 AM

pendek lg smart...wink3~ :p

encHIx laNDax said... | May 12, 2011 at 7:20 AM

Aku dah komen ke belum aek kat sini?ahhh~komen lagi lah!


aku lagi prefer rambut pendek,kemas,gangster,taiko..

rambut panjang ni,macam Gay ..sorry to say~HAHA

Alin said... | May 19, 2011 at 7:08 AM

pakai rambut palsu je. hehe