Kenapa masih single?

Assalamualaikum..
Kebelakangan ni aku sibuk sikit kat ofis. Sibuk mengorat! haha..sebab tu la tiada masa nak update entri baru. Kali ni aku nak cerita kenapa "orang macam aku" ni masih lagi single. Maksud aku "orang macam aku" tu ialah, orang yang kacak, semat, setailo, menawan, bla..bla..(sila belasah saya)..eh, angkat bakul pula aku kan..haha..
1). Memilih
Kononnya nak cari yang terbaik la. Kalau dah pakej macam ni mesti nak yang pakej lebih kurang macam ni juga. ceh! bongok!
2). Pemalu
Kononnya dengan adanya pakej macam ni selalu je menjadi tumpuan. Jadi rasa malu tu akan bertambah-tambah bila tak kena layan masa mula-mula nak kenal. ces penakut!

3). Malas
Kononnya ramai sangat la berebut-rebut nak kat die. So die jadi malas mencari, tapi yang melekat kat die pula bukan citarasa die.

4). High taste
Kononnya citarasa tinggi sangat la nak yang macam Megan fox la, Jessica Alba la, Lisa surihani la..eh?..haha

5). Personaliti kurang menarik
Kononnya dah lengkap dengan pakej fizikal, tak pelu la mantapkan personaliti. Kamu silap besar. Lubang hidung pun besar.

6). Anggapan
Kononnya ade pakej lengkap sebagai ladiesman ataupun playboy. Sedangkan nak play cat pun lari.

7). Kurang sosial
Kononnya ade pakej macam ni semua orang nak kawan dengan die. Pastu bila orang nak kawan die mengelak takut kena usha. pelik!

8). Perasan
Kononnya kacak rupanya katak. Perasan! hahaha

Semua info di atas adalah rekaan semata-mata. Kepada sesiapa yang terasa sila tikam jantung anda hiraukan entri ini. Lagi satu, semua yang di atas tidak ada kaitan dengan aku!!! hahahahahahaha..


Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kenapa masih single? ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Thursday, April 21, 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 6 komentar: di postingan Kenapa masih single?
 

6 kesan cakar:

misSbLurRy said... | April 22, 2011 at 12:37 AM

single is rox

encHIx laNDax said... | April 22, 2011 at 7:50 AM

huppdate pun kau ye!haha..aku dah puas dah jadi playboy..so,skunk dah jumpa yang terbaik,stay je..huhu..

p/s: tk best kan jadi kacak?tapi best jadi popular (walau tak kacak =)

Lagenda said... | April 24, 2011 at 6:06 PM

errrrrrr..soklan cepumas sket sylangster. Ko single lagi yek? Pesal ko single lg???
Miahahahahaha..

zieyla88 said... | April 27, 2011 at 10:08 AM

hahaha....c wawan mengomel...cari la pggnti weh..ak tau ko da snyi sepi dah..hahaa

t e m b u m e said... | May 4, 2011 at 5:56 AM

memilih sangat!
:P

Sylangster Pressure said... | June 21, 2011 at 4:16 AM

hahahaha..kalau ada jodoh xkn kemana (jawapan nak selamat)