Im back!

Assalamualaikum..
Im back! yey!! setelah sekian lama menyepi, aku kembali memeningkan anda..huhu..Seperti yang anda sedia maklum, aku balik kampung every weekend. So last weekend, aku kat kampung la. Dan seperti biasa la juga, line sangat slow dan itu membuatkan aku sangat malas nak online. Harap maklum. Maaf juga la kepada para penjerit kat shoutbox sebab aku tak dapat nak balas jerit kat blog korang..huhu..Seperti biasa, aku sihat walafiat. Tahap kemalasan aku hari ni pula macam dah meningkat menjadi 75.09%. Mungkin sebab sahur tadi aku makan banyak sangat. Lapar la..

Aku takde idea nak cerita tentang apa. Tapi aku nak juga wat entri ni sebab aku bosan. Pastu aku nak jerit-jerit kat shoutbox korang. huahuahua.. Tak sabar rasanya nak jerit-jerit. Lama giler dah aku pendam dan simpankan suara emas aku ni kat kampung. hehe..

Buhsan giler kat kampung. Lebih-lebih lagi bila kedua-dua TV kat umah aku rosak kena petir. Bukan. Kena kilat. Ntah la. Yang penting rosak pasal tenaga elektrik yang berlebihan. TV tu tak on tapi wayar masih belum unplug lagi. Maybe thats why la, aku pun tak tau sangat. Tapi yang pastinya, rumah aku akan menjadi semakin buhsan la lepas ni. Kilat ni pun tamaha'(bahasa sabah yang bermaksud kedekut). Amik dua sekali. At least tu rosakkan la satu je TV sebagai pengajaran, tapi ni amik dua sekali. cet tul! huhu..Tapi apa boleh buat la, dah nasib sang TV..

Haaa..pasal Supra yang aku heboh-hebohkan..kat sabah ni harganya mencecah RM7rat++ tapi kat KL dalam 3rat++ je..aku dah suh toyol servay..hehe..so, kalau setakat 3rat tuh rasanya aku mampu la..tapi tengok keadaan la. Kalau aku bersemangat waja nak beli, aku beli la..tapi kalau setakat semangat aluminium, tak beli la kot..huhu..Yang penting, bulan oktober ni aku pergi KL..yey!! tapi aku kat KLIA je la..hahahaha..transit nak pergi Alor Star..tapi maybe aku akan singgah KL juga tu lepak-lepak bila urusan aku kat UUM dah selesai. InsyaAllah. Tak janji. Nephew aku pun dah sebok suh aku datang. Tunggu la ye. Harap-harap tahap kemalasan aku kurang dan tahap kekayaan aku meningkat masa tuh. hehe..

Arghhh!! buhsan!!! seperti biasa kerja aku kat ofis ni tengok MON BULAT buat kerja. Dan ini sangat memenatkan. Sampai ni je la dulu...huhu

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Im back! ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Sunday, August 15, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 6 komentar: di postingan Im back!
 

6 kesan cakar:

yui92 said... | August 15, 2010 at 6:46 PM

tv rosak? tp bleh online kira stil ok r.. huhu internet is more fun tahn tv, kan?


ke sini juga

FCUTEAM said... | August 15, 2010 at 6:46 PM

tengok mon bulat.. boleh bayangkan bolat nye.. o-o




Aiz latest project
Sapa nak header cantik free?

Sylangster Pressure said... | August 15, 2010 at 7:44 PM

@Aiz

penat juga tgk MON BULAT ni wat keje..berat mata memandang..nak tidooo......ha3

@yui

Kat kg x dpt on9..slow giler babs (sila tukar huruf s tersebut kapada i)..so, semakin la buhsan kat umah..huhuh..

kata kila said... | August 15, 2010 at 8:00 PM

mon bolat tu ape ? +_____+

Sylangster Pressure said... | August 15, 2010 at 8:08 PM

@kata kila

hahaha~~
tu la..kan dah pening2..MON BULAT tuh sejenis mmmm..ha3..mls la aku nak lebey2..tu member aku la..ha3

Moon said... | August 16, 2010 at 3:01 AM

weii..apa nE MON BulAT Da kembali...hohoo...eya aku lagi penat asyik tgok "OnTel" OnlinE aja..make Me Bowink nak TiDo...hihihihiii