Nightmare...

Malam semalam aku termimpikan sesuatu yg amat dahsyat...Tsunami...!!!...mmg terrifying gak la n feels like it is real...

in dat dream...suddenly at the beach. with everyone yg aku x kenal. ramai gak la. tp x smpi 100 kot. from far away, d mana bertemunya langit dan laut, kelihatan ada black line (mcm situasi tsunami)...but, i and the others terus mcm taw2 je tsunami nk dtg n dgn rileknye masuk in a little house. rumahtu terletak betul2 kat gigi air pantai, hnya ada 4 walls and 2 windows...tingkap rumah tu terbuka luas (besar gak la tgkp tu, mcm tggi sorg mnusia)...but then i realize dat there were 4 girls still playing out there (mandi2 air pntai mcm tataw je tsunami nk dtg, siap gelak2 lg)...and i know 2 of them...when the tsunami almost arrive, then they run to the back of the house (cant see them anymore)...when the big wave semakin mnghampiri rumah tu, aku takut...terus aku tutup jendela yg nearest but at the other side(the other window), there was a man standing on it, and judging from his face he was laughing loudly(x dgr mybe bnyi ombak kuat sgt kot)...suddenly the wave split. terbelah dua and not even a single drop of water pn yg kena kat umah tu...

the end...terus aku terjaga...this dream mcm petanda for something and it make me nervous today...i dont know wat to do...i know dat dream is mainan tido but sometimes ada mimpi yg jadi petunjuk to us kn...skrg aku hnya berdoa jak la agar tiada apa2 yg akan berlaku(perkara buruk)...lebih2 org yg x survive dlm mimpi aku tu...

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Nightmare... ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Saturday, January 23, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Nightmare...
 

0 kesan cakar: