Kaciwah!!!

tggu2 smpi bangas, x jugak dtg2 org TM ni g umah aku...tba2 dia kol bgtaw yg line TM x smpi d kwsn umah aku tu...pya la geram...aku tggu2 mcm shit suda...tp pa bole wat...

akhirnya masa untuk kmbali ke U semakin dekat...rasa mcm malas jak mo balik sana...x best!d umah lg best rilek2....x byk mo crita la ms cuti ni coz aku jd driver jak bila duduk d kg ni...hari2 pegi kk...pnt!tp berat bdn bertambah plak...semakin sihat walafiat....ri ni aku kuar kk kol 4am hntr kazen aku g epot...pas hntr trus balik...dlm kol 8 smpi umah...solat d epot jak aku...smpt gak....smpi jak umah trus aku tido mcm ngok....kol 5 baru aku terbangun...solat jmat aku x g, nasib bek jak la masi ada tmpoh jama'...aku dh niat musafir(tiap kali g kk aku niat musafir)...hehe....

keputusan peperiksaan sem 5 suda kuar...alhamdulillah la...ok gak kptsn aku...wlupun teda A, soma B....berjenis B ada...hehe...heran gak...sedangkan sem ni la aku paling byk main, tp result ok plak...alhamdulillah....sem dpn ni tpksa la aku strugle ckit...kptsn aku d ujung tnduk da...mdh2an la stay 3 pointer...kuatkan iman, jgn main sj!hehe...monolog dalaman...

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Kaciwah!!! ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Friday, December 25, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Kaciwah!!!
 

0 kesan cakar: