We meet again...

Semalam aku rasa best sgt la! dpt tgk wyg ngan c hagu (Final destination), mkn pizza(Hagu blnja), karoke, jln2.....mmg best....rs mcm nk hari2 je wat mcm tu tp hnya dlm mimpi coz dwit yg x mncukupi n ms yg ciput....mmm...jdkan smlm tu sbg kngn je la....as one of my best moment in life....

back to the plot of my life....

only one week to go home...yeah!!!!! x sabar nak balik rumah...rehat sepuas hati...but, before that....my best moment before raya is shopping...ha3....i like to buy my new cloths...memandangkan aku ni cepat boring ngan baju2 yang sedia ada...even the design and style pn dh boring....mksd aku...kalo dulu2, aku suka baju yg koyak rabak...then tukar minat ke baju2 x mhl, x murah as BUM, FOREST, and else...then tukar ke baju2 japanese and korean style....skjp pastu minat kat baju2 murah kat tepi2 jln je...sblm ni plak minat kat bju yg jnma mhl2 ckit as Padini and else...skrg????ntah la...dh bosan ngan soma jenis baju...rs nk pakai jeans n t-shirt biase je...lg sempoi...

kalo dlu, every raya msti beli kasut baru...skrg ni dh mls nk beli...selagi boleh pakai, xkan beli baru la....bosan dh dgn style2 kasut skrg...nk beli Nike tp mhl sgt...dwit x ckup...hrga sparuh dr PTPTN...hehe....tggu keja nti la baru aku beli bnda2 mcm tu....

seluar???senang je....nk beli seluar pndek n jeans...xyah risau la sal seluar....baju yg penting...beli yg simple pn dh ckup...baju ni yg cepat bosan...tp seluar ni pn ada mslh gak...kejap longgar, kejap sempit....ish3...nti beli track suit je la...lg senang...any size pinggang pn blh guna....

till meet again...mat puasa n mat raya yg bakal mnjelma...

Penulis : Aaron Salvatore ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel We meet again... ini dipublish oleh Aaron Salvatore pada hari Tuesday, September 8, 2009. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan We meet again...
 

0 kesan cakar: